tapahtumia järjestetään SEKÄ SUOMESSA ETTÄ ULKOMAILLA

Visit Finland järjestää vuosittain kotimaassa ja ulkomailla ammattilaisille tarkoitettuja tuotekehitys- ja myyntitapahtumia, seminaareja, verkostoitumistilaisuuksia ja muita asiakastilaisuuksia. Tilaisuudet kokoavat yhteen alan ostajat ja myyjät ja tarjoavat helpon tavan uusien kontaktien luomiseen.

Tapahtumien tavoitteena on saada monipuolisia Suomi-tuotteita ulkomaisiin jakelukanaviin. Visit Finland –tilaisuudet sekä ulkomailla että Suomessa takaavat kansainvälisillä markkinoilla toimiville tai sinne tähtääville yrityksille laadukkaita ostajakontakteja kohtuullisin kustannuksin.

Suomessa tapahtumat toteutetaan yhdessä alueellisten toimijoiden kanssa.

Messuilla yhteisosallistuminen tuo uutta asiakaskuntaa tutustumaan tarjontaamme sekä vahvistaa olemassa olevia suhteita. Visit Finland –messuosastot toimivat kansainvälisillä ammattimessuilla Berliinissä, Frankfurtissa, Barcelonassa, Singaporessa, Hong Kongissa, Tokiossa ja Lontoossa.

Tulevista tapahtumista kerrotaan ja niihin voi ilmoittautua Tapahtumalistaus-sivulla sekä Toimenpiteet maittain -sivuilla. Lisäksi tapahtumista tiedotetaan Visit Finland –uutiskirjeessä. Useimpiin tilaisuuksiin lähetetään erillinen kutsu.

ITB

Asiakaskokemus yhteistyöstä Visit Finlandin kanssa:

“Meidän kaikkien toimijoiden tulisi keskittää merkittävimmät voimavaramme Visit Finland brändin alla tehtävään yhteiseen, arvokkaaseen matkailumarkkinointityöhön.

Itse olen huomannut sen parhaimmaksi tavaksi saada yksittäisen toimijan tuotteet ja alueen palvelut esille kansainvälisillä, kovin kilpailluilla markkinoilla. Juuri siksi Santa’s Hotels on lähtökohtaisesti pyrkinyt pohjaamaan oman markkinointisuunnitelmansa Visit Finlandin myynti- ja markkinointitapahtumiin. Se on luonut hyvän rungon, jonka ympärille on ollut ja on hyvä tehdä yksittäisiä omiakin toimenpiteitä.

Tehdään yhdessä Suomesta entistäkin houkuttelevampi matkailumaa.”

Jussi Perkkiö Director of Sales, Santa’s Hotels

Lisätietoja tapahtumista: Ulla Remes, Irma Puhakka ja Nina Hildén (FCB)

Suunnittelusi helpottamiseksi katso seuraavista linkeistä myös muiden tahojen järjestämiä tapahtumia eri maissa: Your Agent, ToolBox Travel Marketing & Consulting ja Sumama.